22 вересня 2022   09:26   1825

У боях із російською ордою загинули четверо краматорчан

У боях із російською ордою загинули четверо краматорчан
Краматорськ поповнює скорботний список героїв, які загинули в боях з російськими окупантами.

На жаль, цей список поповнився ще 4 іменами.

У боях із російською ордою загинули четверо краматорчан

Сьогодні, 21 вересня, стало відомо про загибель колишнього випускника 22-ї школи Краматорська, командира батальйону розвідки, 34-річного майора Максима Почтарьова. Как сообщает в Facebook Владимир Солян, за попередніми даними, він загинув під час виконання бойового завдання під Ізюмом близько 5 з половиною місяців тому. Його тіло знайшли кілька днів тому, після звільнення регіону від рашистських окупантів.

"Завжди веселий, усміхнений, щирий, добрий Максим Почтарьов. Там де Максим завжди було весело, спокійно і затишно..." - згадує свого колишнього вихованця вчителька Світлана Михальова.

Про місце та час похорону Максима Почтарьова поки що нічого не відомо.

Владимир Солян приводит финансовые реквизіты для помощи семье Героя: 4149 4993 4916 8607, одержувач - Почтарьова Олена Олександрівна.

***

Про ще одного загиблого Героя з Краматорська нашому виданню повідомив боєць української армії Віктор Г. Приблизно наприкінці весни, під Рубіжним загинув краматорчанин, військовослужбовець 122-го аеромобільного батальйону 81 бригади ДШВ, 28-річний Богдан Тодавчич.

У боях із російською ордою загинули четверо краматорчан

Одразу після нападу російських фашистів на Україну в лютому 2022 року, Богдан добровільно з'явився у військкомат. Бився він більш ніж гідно: за уничтоженный рашистский танк, воїн був нагороджений орденом Б.Хмельницького, а через тиждень, 5 травня, загинув. Без батька залишилася народжена взимку 2022 дочка.

11 травня Богдан Тодавчич був похований у Краматорську.

***

Сьогодні, 21 вересня, до Краматорська прийшла трагічна звістка про загибель відомого громадсько-політичного діяча, керівника міської організації "Державна ініціатива Яроша", справжнього патріота України Володимира Лінського.

У боях із російською ордою загинули четверо краматорчан

Це була людина, яка завжди, словом і ділом, відстоювала український Донбас, і коли на нашу землю прийшли окупанти – він на заклик серця взяв у руки зброю.

57-річний рядовий Володимир Лінський проходив службу у 106-му батальйоні територіальної оборони (Краматорський район). За попередньою інформацією, загинув у районі Блакитних озер на Лиманщині під час артобстрілу увечері 20 вересня.

(Інформація може бути доповнена у міру надходження даних).

***

Про ще одного загиблого Героя з Краматорська повідомило сьогодні видання "Kramatorsk.Post".

Загинув 56-річний мешканець Краматорська Мурат Умаров, який був мобілізований і служив у 54-й окремій механізованій бригаді імені гетьмана Івана Мазепи. Його підрозділ перебував у селі Новомихайлівка Покровського району - недалеко від Мар'їнки.

У боях із російською ордою загинули четверо краматорчан

Мурат Умаров загинув 9 травня під час ворожої танкової атаки. Тіло загиблого військовослужбовця змогли забрати лише через 2,5 місяці після смерті. Мурата Умарова поховали 4 серпня у Дніпрі на Алеї слави.

Вічна слава захисникам України.

Дякуємо вам за все!
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: