27 вересня 2022   08:50   978

Спроби росіян наступати на Донбасі увійдуть в історію воєн як одне з найбільш цинічних убивств своїх же солдатів, - Зеленський

Спроби росіян наступати на Донбасі увійдуть в історію воєн як одне з найбільш цинічних убивств своїх же солдатів, - Зеленський
Президент України Володимир Зеленський виступив із традиційним вечірнім зверненням до українців.

Про це йдеться у фейсбуці Зеленського.

"Попри очевидну безглуздість війни для Росії та втрату окупантами ініціативи, командування російських військових все одно гонить їх на загибель.

Постійні спроби російського наступу на Донеччині напевно увійдуть в історію воєн як одне з найбільш цинічних убивств своїх же солдатів.

Коли бачимо це, коли бачимо ці наступи, вкотре переконуємось, що російська мобілізація – це відверте намагання дати командирам на місцях постійний потік "гарматного м’яса". Іншого сенсу в російській мобілізації немає.

Вони відчули, що програють, і намагаються просто відтягнути цей момент, забезпечити хоч якусь активність на фронті, поставити хоча б когось зі зброєю в руках замість загиблих.

На жаль, російське суспільство поки не усвідомлює всієї жорстокості російської влади щодо свого ж народу. Але маємо зробити все, аби кожен громадянин Росії визнав, що його ж держава позбавляє його найголовнішого – права на життя.

Цензор.Нет
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: