30 вересня 2022   18:20   1128

У ЗСУ заявили, що оточення російських військ під Лиманом знаходиться "на етапі завершення"

У ЗСУ заявили, що оточення російських військ під Лиманом знаходиться "на етапі завершення"
Сили оборони України перебувають "на етапі завершення" операції з оточення російського угруповання на Лиманському напрямі Донецької області.

Про це 30 вересня в коментарі "Суспільному" заявив речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

"Важко коментувати, оскільки операція ще триває. Операція саме щодо оточення цього угруповання. Під вогневим контролем ЗСУ фактично всі підходи, логістичні шляхи противника, якими він доставляв боєприпаси і живу силу", - заявив представник ЗСУ.

Також він зазначив, що під Лиманом позиції росіян значно серйозніше укріплені. Тому такого ж ефекту, як було на Харківщині, не сталося. Там ЗСУ "зламали" окупантів і ті втекли, а тут окупанти намагаються контратакувати Сили оборони.

"Деталі за взятими місцями точно назвати поки не можемо. Оскільки прапор ЗСУ можуть занести та встановити, вони діляться радісними відео, але бої ще продовжуються. Після стабілізаційних заходів можна буде сказати докладніше. Коли будуть проведені всі заходи щодо безпеки та не відбуватимуться контратаки ворога ", - додав Череватий.

Проте наш Генеральний штаб і штаб на місці переграв ворога тактично. За словами представника ЗСУ, планування та здійснення операції було на високому рівні.
Остров
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: