3 жовтня 2022   10:01   1267

Звільнений із полону азовець Дмитро Козацький здобув кінопремію за фільм "Останній день на Азовсталі"

Звільнений із полону азовець Дмитро Козацький здобув кінопремію за фільм "Останній день на Азовсталі"
Азовець Дмитро Козацький (Орест), звільнений із російського полону, здобув нагороду фестивалю Kharkiv MeetDocs за фільм "Останній день на Азовсталі".

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці кінофестивалю.

У 2022 році команда Kharkiv MeetDocs започаткувала премію "За внесок у розвиток документалістики". Її лауреатом став, фільм "Останній день на Азовсталі" з циклу "Фортеця Маріуполь".

Його продюсеркою є Іванна Хіцінська, а режисерами - Юлія Гонтарук і голова пресслужби полку "Азов" Дмитро Козацький (Орест), якого у вересні звільнили з російського полону.

"Орест, голова пресслужби полку "Азов" перебував на "Азовсталі" з початку оточення Маріуполя. Напередодні свого виходу з ущент розтрощеного заводу, він зняв щемкий фільм-прощання. Ми щиро радіємо поверненню Дмитра з полону і чекаємо на звільнення усіх військовополонених українців", - наголосили в Kharkiv MeetDocs", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 21 вересня в результаті обміну полоненими з російського полону загалом вдалося повернути 215 захисників України, серед яких і Дмитро Козацький.
Остров
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: