6 жовтня 2022   12:31   1792

Країна-агресорка змінила тактику у Краматорську, що призводить тепер до більшої кількості поранених

Країна-агресорка змінила тактику у Краматорську, що призводить тепер до більшої кількості поранених
Не дивлячись на те, що наші воїни мають величезні успіхи на фронті, країна-агресорка не залишає своїх намірів про захоплення міст Донецької області. росія продовжує наносити удари по Краматорську, а за інформацією начальника Краматорської міської військової адміністрації Олександра Гончаренко, ворог змінив тактику.

Та не дивлячись на це, місто продовжує жити. Героїчні комунальники та медичні працівники виконують свої обов’язки. Представники місцевої влади продовжують працювати на свої місцях. На кілька питань погодився відповісти начальник Краматорської МВА Олександр Гончаренко.

Як змінилась ситуація у Краматорську після наступу наших військ?

Місто замерло. Кожного дня обстріли ракетами С-300. 2-3 ракети за день б'ють по Краматорську. Росія змінила тактику та б’є тепер в день, тепер і поранених набагато більше, бо люди на вулиці частіше знаходяться.

Попри те, що фронт трохи віддалився від міста, обстріли Краматорська тільки почастішали. Гатять ще й по критичній інфраструктурі, мета - щоб ми сиділи без світла, тепла, газу та води, задля створення колапсу на підконтрольній Україні територіях.

На жаль якось так.

Чи є тенденція до повертання у Краматорськ мешканців міста?

На сьогодні немає тенденції повертання, ще зарано повертатись - небезпечно.

До якого сценарію опалювального сезону треба готуватись мешканцям міста?

До проходження зими без централізованого опалювання.

99% відсотків, що опалення не буде в багатоповерхівках, але є маленька надія, що вдасться відновити газозабезпечення у приватний сектор, але ще зарано на щось сподіватись, бо кожного дня виявляють нові місця обстрілів газогону. Роботу вкрай ускладнює замінована територія. Чекаємо новин від ОВА, але тішити себе цією надією теж не варто, війна не зупинилась - постійні обстріли критичної інфраструктури не вщухають.

В лікарнях Краматорська є ліки в достатній кількості та чи вистачає лікарів?

Лікарів звісно не всіх ланок зараз достатньо в місті, але критично важливі - працюють, первинна ланка - в роботі. Зараз ще й ковід сезонний додасться в навантаження. Безумовно, першочергове навантаження велике через постійні обстріли та кількість поранених. Ліків всіх вистачає.

Дякую кожному працівнику медичної галузі, хто залишився та надає допомогу нашим мешканцям, це неоціненний внесок в життєдіяльність міста.
Новини Краматорська
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: