6 жовтня 2022   12:42   657

Педагогічні працівники Донеччини отримають ноутбуки для організації якісного освітнього процесу

Педагогічні працівники Донеччини отримають ноутбуки для організації якісного освітнього процесу
Педагогічні працівники Донеччини отримають ноутбуки «Chromebook» для організації якісного освітнього процесу, повідомляє Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

"Освітяни Донеччини продовжують гідно тримати «освітянський фронт». У дистанційному форматі надають освітні послуги 298 закладів загальної середньої освіти, у яких навчаються 104,7 тис. учнів. З початку навчального року розпочали діяльність у дистанційному форматі 23 заклади професійної (професійно-технічної) освіти, у яких здобувають освіту майже 5,5 тис. осіб.

Донецька область отримала 1 102 од. ноутбуків для педагогічних працівників закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти. Проєкт є продовженням ініціативи «Ноутбук кожному вчителю», а його реалізація стала можливою завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України з компанією Google та за підтримки Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО.

Частину пристроїв отримали педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які тимчасово працюють і проживають у Дніпропетровській області.
Східний Проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: