21 жовтня 2022   09:32   1314

Депутат Краматорської міської ради Ростислав Солод перебуває у Казахстані, де залучає людей до ймовірної фінансової піраміди

Депутат Краматорської міської ради Ростислав Солод перебуває у Казахстані, де залучає людей до ймовірної фінансової піраміди
Після повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022-го року, про долю Ростислава Солода – сина нардепів-втікачів з партії “Опозиційна платформа – за життя” Наталії Королевської та Юрія Солода, нічого не було відомо.

Однак, у другій половині вересня він опублікував на своїй сторінці у мережі Instagram фото зі спортзали готелю Ritz-Carlton у Астані.

Незабаром, 24-го вересня він опублікував анонс заходу з нагоди випуску токена HBM (токен – аналог акцій підприємств у цифровому світі) на криптовалютних біржах Coinsbit та Azbit, а також рекомендував його не пропустити.

HeatBeat Music – це проєкт музичної платформи, у який HBM Group закликає інвестувати, купуючи токени. При цьому, вкладникам обіцяють десятикратний прибуток.

Ростислав Солод був присутнім на цьому заході з нагоди лістингу токена проєкту 24-го вересня, а також координував підготовку виступу CEO HBM Group Єгора Манукяна.

Також син проросійських депутатів помічений на фото з Серіком Уаліхановим – представником HBM Group у Казахстані та іншими учасниками проєкту HBM.

Окрім цього, на Zoom-конференції від HBM Group, відповідаючи на питання присутніх, Ростислав Солод заявив, що входить до ради директорів проєкту та відповідає за технічну частину.

Міжнародний фінансовий центр “Астана” (МФЦА) влітку опублікував повідомлення Комітету з регулювань фінансових послуг, згідно якого, на попередньому, нині недоступному сайті, HBM Group робили недостовірні заяви. Публікували інформацію про отримання проєктом ліцензії від Комітету МФЦА на надання консультацій з питань інвестицій та управління ними, а також розповідали про партнерство компанії з держрегулятором. Комітет МФЦА закликав споживачів бути обережними при роботі з компанією.

Окрім цього, у промо-матеріалах HBM Group міститься інформація про наявність у проєкті реферальної системи та системи рівнів вкладників. Подібні риси, разом обіцянками про надприбутки, є характерними для фінансових пірамід.

Bihus.Info
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: