21 жовтня 2022   16:40   1366

У Краматорську встановили станцію вигодовування тварин, які втратили домівки

У Краматорську встановили станцію вигодовування тварин, які втратили домівки
Днями у Краматорську встановили станцію для вигодовування тварин.

Відповідне фото опубліковано у твіттер Нейта Мука, який є генеральним директором некомерційної кухні у місті Харкові. Це українська благодійна кухня, яка пов'язана з відомим шеф-кухарем Хосе Андресом, котра працювала у Харкові та постраждала в результаті ворожого обстрілу.

Хосе Андрес, є не тільки відомим шеф-кухарем, а і засновник організації WCK, яка зосереджується на забезпеченні харчуванням в зонах стихійних лих і бойових дій, поставляє їжу українцям з початку конфлікту, маючи підрозділи в приблизно 30 містах по всій країні. Заснована World Central Kitchen була у 2010 році.

Днями на одній із центральних вилиць у Краматорську встановили станцію вигодування тварин, які втратили домівки. Редакція «Новини Краматорська» дізналась про те, що, це стало можливим завдяки команді World Central Kitchen.

До встановленої станції вишукувалась черга за їжею українських собак, яких покинули мешканці Краматорська, котрі вимушені були евакуйовувати внаслідок збройної агресії рф проти України. В деяких соціальних мережах користувачі підмітили, що собаки ведуть себе у черзі за їжею краще від деяких людей.

Дякуємо WCK за чуйність та турботу за тварин!
Новини Краматорська
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: