22 листопада 2022   17:07   394

В окупованому Криму запровадили високий рівень терористичної загрози

У тимчасово окупованому Криму запровадили жовтий рівень терористичної небезпеки.

Про це 22 листопада у Telegram заявив російський колаборант Сергій Аксьонов, що називає себе "главой республіки".

"З метою забезпечення безпеки та антитерористичної захищеності республіки Крим та її громадян на території низки муніципальних утворень та об'єктів республіки з 20:00 22 листопада 2022 року до 20:00 7 грудня 2022 року діятиме високий (жовтий) рівень терористичної небезпеки", - гауляйтер Криму.

Це рішення окупантів зачіпає територію міських округів Армянська, Джанкоя, Керчі, Красноперекопська, а також Джанкойський, Красноперекопський та Ленінський райони. Також жовтий рівень терористичної небезпеки запроваджується на об'єктах так званих Міністерства транспорту, МінЖКГ, МОЗ, Міністерства палива та енергетики, Мінпромполітики та Держкомітету з водного господарства та меліорації Криму.

Аксьонов також запевнив, що ситуація в регіоні "повністю контролюється", а безпека Криму, його мешканців та гостей "в повному обсязі забезпечується силовими структурами та правоохоронними органами".

Також варто зазначити, що російські воєнкори почали повідомляти ще й про евакуацію мешканців з Армянська, а також Джанкоя та інших міст на півночі півострова. В результаті Аксьонову також довелося спростовувати цю інформацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Госдумі РФ заговорили про підготовку оборони в Криму.
Остров
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: