28 січня 2023   21:01   1611

Депутата Краматорської міської ради помітили у батальйоні «Дубаї»

Депутата Краматорської міської ради помітили у батальйоні «Дубаї»
Мова йде про наймолодшого депутата Краматорської міської ради Ростислава Солода. Про це повідомив журналіст Української правди Михайло Ткач.

Родина вже забороненої в Україні політичної партії «ОПЗЖ» вирішила не просто відсидітись у Дубаї, а із великим розмахом провести там час.

За інформацією журналіста, 17 жовтня Королевську з чоловіком Юрієм Солодом помітили в офісі найбільшого забудовника Дубая Emaar. Джерела стверджують, що тоді подружжя придбало нерухомості на понад 10 мільйонів доларів.

За даними джерел, вони мешкають в апартаментах в «Адрес біч резорт» з видом на Перську затоку та пальму Джумейра. Королевська була серед тих довірених осіб, кому зрадник Віктор Медведчук пропонував залишитися в Україні чекати на окупацію і перехопити владу.

Разом з татом та мамою, у Дубаї був помічений і депутат Краматорської міської ради Ростислав Солод, який мабуть також під час війни вирішив, що зараз саме час відпочити від війни за багато кілометрів від батьківщини. Виборці також обійдуться якось без нього.

Нагадаємо, що Ростислав Солод був обраний депутатом Краматорської міської ради та є наймолодшим депутатом міської ради. Також, депутат Краматорської міськради Ростислав Солод – доларовий мільйонер. Про це свідчить його декларація, яку він подавав за 2019 рік.

Згідно з поданим документом, він проживає в Києві з батьками та ще трьома братами та сестрами. Сім'я живе у квартирі на 270 квадратних метрів, що належить батькові. Головними доходами сім'ї є депутатські зарплати батька та матері.

Сам Ростислав у 2019 році нічого не заробив, але переміщається у просторі на джипі класу преміум «LAND ROVER», який належить невказаній «близькій особі».

Незважаючи на відсутність доходів, Ростислав володіє криптовалютою Monero обсягом 185000 одиниць. На той момент це приблизно 23,7 мільйона доларів. Цікаво, що у момент придбання (грудень 2015 року) вартість цієї валюти становила 0,5 долара, а згодом курс підскочив до 128 доларів за одиницю. І це далеко не межа – у січні 2018 року курс становив 420 $ за одиницю Monero.

Більше того, у жовтні минулого року наше видання повідомляло про те, що Ростислав Солод, під час війни просував сумнівний бізнес в Казахстані. Про це стало відомо від журналістів-розслідувачів BIHUS.Info.

Ростислав Солод у Казахстані ні в чому собі не відказував, перебуваючи в досить дорогих готелях. Він вирішив примножити свої доходи завдяки казахам і проєкту HBM – начебто майбутнього сервісу для прослуховування музики, який ще не створили, але в який «дуже вигідно вкладати гроші».

На сайті казахського регулятора громадян попереджають, що HBM бреше громадянам і не має ліцензії на роботу з чужими грошима.

Якщо повернутись до теми Дубаї, то там же помічені лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко, Микола Тищенко, Савік Шустер, ексглава СБУ, колишній очільник митниці та ексвіцепрем’єр Валерій Хорошковський, також стоїть пришвартована яхта екснардепа Костянтина Жеваго та багато інших відомих прізвищ в Україні.
Новини Краматорська
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: