31 січня 2023   13:57   519

Ворог інтенсивно обстрілює Донеччину - у Торецьку поцілив у будівлю шахти

Ворог інтенсивно обстрілює Донеччину - у Торецьку поцілив у будівлю шахти
На Донеччині ворог вів інтенсивний вогонь у Вугледарі, чотири рази обстріляв Новоукраїнку, у Торецьку поцілив у будівлю шахти.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фотографії руйнувань.

«На Волноваському напрямку потерпає Вугледарська громада: чотири обстріли у Новоукраїнці, інтенсивний вогонь у Вугледарі. Інформація про постраждалих не надходила… У Торецьку росіяни поцілили у будівлю шахти — без постраждалих», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Горлівському напрямку загарбники завдали ракетного удару по Іванопіллю Костянтинівської громади, у результаті пошкоджено три приватні будинки. Ще два будинки пошкоджено на околицях Часового Яру. У Соледарській громаді напружена ситуація: пошкоджено один будинок у Васюківці та декілька будинків у Парасковіївці.

Кириленко нагадав, що на Донецькому напрямку напередодні вдень одна людина поранена у Кураховому, також у місті було пошкоджено дві багатоповерхівки та три приватні будинки.

«Вночі та вранці відбулися два артобстріли Авдіївки — без жертв», - констатував керівник ОВА.

Своєю чергою, поліція Донецької області додає, що «ворог зосередив вогонь на 10 населених пунктах. Поранено цивільних мешканців… Окупанти вдарили з РСЗВ «Град», артилерії, мінометів, танків. Знищено та пошкоджено 14 цивільних об’єктів – 11 житлових будинків, будівлі шахти, автомобіль».

«Внаслідок ворожих атак маємо травмованих у Бахмуті та Костянтинівці. Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України», - констатували правоохоронці.

Вони нагадали, що за допомогою поліції за 30 січня було евакуйовано ще 119 людей, з початку обов’язкової евакуації - понад 39 040 осіб, серед них 5438 – дітей, 2089– людей з інвалідністю.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців. За 30 січня загарбники поранили трьох жителів Донеччини.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: