6 лютого 2023   16:08   602

Під Бахмутом Сили оборони роблять все, аби знищити найкращі підрозділи противника — Міноборони

Під Бахмутом Сили оборони роблять все, аби знищити найкращі підрозділи противника — Міноборони
Сили оборони України роблять все можливе, аби під Бахмутом знищити найкращі підрозділи зс рф.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на інформацію командувача Сухопутних військ ЗСУ Героя України генерал-полковника Олександра Сирського.

“Бахмутський район та саме місто нами готувались до оборони завчасно. Ця місцевість має певні особливості рельєфу. Місто оточене панівними висотами та пагорбами, які самі по собі є перешкодою для ворога. Продумана система інженерних загороджень, у поєднанні з природним ландшафтом, перетворили цей район на справжню неприступну фортецю, біля стін якої знайшла смерть не одна тисяча ворогів. Ми використовуємо всі можливості - як інженерні, так і природні, щоб знищувати найкращі підрозділи противника. Битва триває”, - повідомив Сирський.

5 лютого у зведенні британської розвідки, опублікованому в неділю Міністерством оборони Великої Британії, зазначалося, що російські війська досягли певних успіхів у своїх зусиллях ізолювати Бахмут, проте українські сили зберігають контроль над більшістю маршрутів логістичного забезпечення захисників міста.
Укрінформ
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: