7 лютого 2023   16:03   862

«Укренерго» на одну добу скасує обмеження споживання електроенергії на Донеччині

«Укренерго» на одну добу скасує обмеження споживання електроенергії на Донеччині
У середу, 8 лютого, у Донецькій області будуть скасовані обмеження електропостачання, у цей день "Укренерго" буде проводити заміри потужності споживання електроенергії у регіоні для визначення актуальних показників.

Про це повідомляє пресслужба енергохолдингу ДТЕК, до складу якого входить регіональний оператор мереж "ДТЕК Донецькі електромережі".

"Завтра в регіоні не будуть застосовуватись стабілізаційні та екстрені відключення світла. Це необхідно для визначення коректних лімітів під час застосування графіків", – зазначається у повідомленні. - Якщо 8 лютого у вас зникло світло, то можливою причиною є аварія в електромережах чи наслідки ворожого обстрілу.

ДТЕК зауважує, що світло все ж може світло зникнути через аварію чи ворожий обстріл. В такому випадку потрібно звернутись до "ДТЕК Донецькі електромережі".

"Повідомте нам про це через зручні дистанційні сервіси. Найшвидший спосіб — написати нам в приватні повідомлення на сторінці в Facebook ДТЕК Донецькі електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергія?». Заявки приймаються в тому числі через кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків", - йдеться у повідомленні енергетиків.
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: