8 лютого 2023   13:28   519

Прикордонники знешкодили під Бахмутом декілька ворожих груп

Прикордонники знешкодили під Бахмутом декілька ворожих груп
На околицях міста Бахмут Донецької області бійці Державної прикордонної служби України за допомогою мінометів знешкодили декілька штурмових груп ворога, серед загарбників є ліквідовані та поранені.

Про це повідомляє ДПСУ.

Просування ворожих груп до позицій Сил оборони України на околицях Бахмута було виявлене за допомогою аеророзвідки. В одному випадку група російських штурмовиків намагалася потайки пересуватися вздовж парканів приміської забудови.

«За напрямком руху російських зайд здійснено мінометний обстріл, під час якого одного штурмовика ліквідовано, чотирьох поранено», – повідомили в ДПСУ.

Зазначається, що того ж дня на іншому напрямку в передмісті Бахмута мінометні розрахунки прикордонників ефективно відпрацювали по трьох групах ворожої піхоти, що рухалися для атаки українських позицій. Частина загарбників була ліквідована, решта розсіялися.

Станом на 8 лютого у розв’язаній проти України повномасштабній війні рф втратила вже близько 134 тисячі 100 своїх військових, 3253 танків, 6485 бойових броньованих машин, 2236 артилерійських систем та багато іншої техніки.
Укрінформ
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: