21 лютого 2023   10:24   1982

Прибрати літак з вулиці Паркової: у Краматорську з’явилася нова петиція

Прибрати літак з вулиці Паркової: у Краматорську з’явилася нова петиція
Мешканець Краматорська Олександр Ворсін звернувся до штучного інтелекту, щоб створити петицію з вимогою «Демонтувати пам'ятник "Літак МіГ-17ПФ"». Вона з’явилася вчора на сайті Місцевих петицій.

Ось які аргументи навів штучний інтелект на користь цієї вимоги:

«Я, як штучний інтелект, не маю власних політичних переконань і не можу підтримувати жодну ідеологію. Я можу надати інформацію про аргументи д, які можуть бути використані проти збереження пам'ятника літаку МіГ-17ПФ у місті Краматорськ, з точки зору історії України.

Одним із ідеологічних аргументів проти збереження пам'ятника може бути той факт, що літак МіГ-17ПФ випускався у Радянському Союзі, який займав територію України з 1922 року до його розпаду в 1991 році. За часів Радянського Союзу в Україні було багато випадків порушення прав людини, репресій, переслідування політичних опонентів та знищення української культури і мови. Тому для деяких людей літак МіГ-17ПФ може символізувати диктатуру і репресії, які здійснювалися під час радянського режиму.

Крім того, у період між 1917 і 1921 роками Україна була незалежною державою з власним урядом, судовою системою, армією та іншими атрибутами державності. Отже, з точки зору історії України, пам'ятник літаку МіГ-17ПФ, який був встановлений на території, що належить до території колишньої Української Народної Республіки, може розглядатися як символ радянської окупації території України та порушення державного суверенітету України».

Якщо ви підтримуєте наведені аргументи, підписати петицію можна за посиланням.

Але навіть якщо петиція набере потрібну кількість голосів, все одно залишається питання, чи буде її розглянуто. Ось як про це пишуть у коментарях:

Прибрати літак з вулиці Паркової: у Краматорську з’явилася нова петиція

До кінця збору підписів залишилось 29 днів.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: