28 лютого 2023   11:25   1621

Олександра Гончаренка визнали найкращим міським головою року

Олександра Гончаренка визнали найкращим міським головою року
Київська школа державного управління імені Сергія Нижного визначила переможців премії “Державник року”.

Нагороджено найкращих державних діячів року в кількох номінаціях. Про результати повідомила директорка школи Ганна Міщенко у своєму Facebook.

Найкращим міським головою року визнали мера Краматорська Олександра Гончаренка, а найкращим головою сільської та селищної територіальної громади – начальницю Роганської селищної військової адміністрації Харківської області Марію Черненко.

Міністром року визнали міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, який загинув в авіакатастрофі у Броварах 18 січня 2023 року.

Найкращим головою обласної військової адміністрації став голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. Його відзначили за деокупаційні заходи, організацію функціонування населених пунктів в умовах війни й відновлення Харкова і Харківської області.

Найкращим законотворцем року визнали народного депутата від партії “Слуга народу” Дениса Маслова, найефективнішим депутатом року – народну депутатку від “Слуги народу” Ольгу Василевську-Смаглюк.

У номінації “Управлінець року” переміг голова правління АТ “Укрзалізниця” Олександр Камишін. У номінації “Найвпливовіший іноземний державник – друг України” переміг колишній прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

Премія відбулась 23 лютого 2023. Вона ініційована Київською Школою Державного Управління імені Сергія Нижного. Вручення премії «Державник року» від КШДУ ім. Сергія Нижного покликана довести українцям, що у нас є приводи для гордості і люди, які зробили вагомий внесок у розвиток країни.

Премія вручалася людям, які своєю працею заслужили, щоб країна дізналася про своїх героїв та їх досягнення, що стали перемогами для всього народу. Цього року премія складалась з 10 номінацій:

Законотворець року Міністр року Управлінець року Найкраща гуманітарна ініціатива у державній сфері Найкраща регіональна ініціатива Найкращий міський голова року Найкращий голова ОТГ року Реформатор року Найбільш впливовий іноземний державник – друг України Гордість КШДУ імені Сергія Нижного.

Визначення лауреатів премії відбулось в два етапи. На першому етапі представники широкої громадськості на офіційному сайті КШДУ імені Сергія Нижного мали змогу запропонувати кандидатів по кожній з номінацій. Відповідно 3 кандидати по кожній номінації, що набрали найбільше голосів були винесені на розгляд журі, що складається з 7 лауреатів Премії «Державник Року» 2022 року, які вже своїм голосуванням обрали переможців 2023 року.
Східний Проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.