18 березня 2023   10:44   564

Фонд Едуарда Мкртчана допомагає будівельними матеріалами постраждалим від ворожих обстрілів громадам Донеччини

Фонд Едуарда Мкртчана допомагає будівельними матеріалами постраждалим від ворожих обстрілів громадам Донеччини
Мешканці нашої області постійно отримують підтримку від небайдужих людей та організацій. Так, наприклад. в рамках реалізації проєкту «Турбота» Благодійного фонду Едуарда Мкртчана надходить гуманітарна допомога постраждалим від ворожих обстрілів громадам Донеччини.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної військової адміністрації.

На початку березня фонд придбав та доставив у регіон будівельні матеріали - першу партію вже передали Краматорській, Слов'янській, Миколаївській, Дружківській, Костянтинівський, Лиманській, Святогірській та Черкаській громадам для організації та здійснення невідкладних та вкрай важливих робіт з ремонту житлових будинків постраждали.

Протягом перших двох тижнів цього місяця фондом доставлено у Краматорськ для передачі територіальним громадам будівельних матеріалів на суму 8.36 млн. грн. Це скло, плита OSB, металопрофіль покрівельний та металочерепиця. Всього ж поточним етапом проєкту «Турбота» передбачено передати громадам області будматеріалів на суму 14,8 млн.грн. Це не перша така допомога - раніше, наприкінці 2022 – на початку 2023 року фондом вже було придбано та передано територіальним громадам будматеріалів на суму 4,9 млн. грн.

На думку засновника фонду Едуарда Мкртчана, підтримка людей зараз є головним завданням організації. І у цьому важливу роль відіграє постійна взаємодія з очільником Донецької обласної військової адміністрації Павлом Кириленком, районними військовими адміністраціями, головами громад, які оперативно реагують на потреби мешканців та швидко вирішують проблемні питання.
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: