21 березня 2023   14:05   1658

Фірми різні, контакти однакові: кому заплатять 3,9 млн гривень за ремонт обстріляних будинків

Фірми різні, контакти однакові: кому заплатять 3,9 млн гривень за ремонт обстріляних будинків
Інформація про п’ять закупівель для капітальних ремонтів житлових будівель, що були пошкоджені в результаті воєнних дій, з’явилася у системі ProZorro.

Йдеться про два будинки по вул. Дружби та три будинки по вул. Білоруській. Ймовірно, це будинки, які постраждали від обстрілу 2 лютого. Загальна сума капремонтів — понад 3,9 мільйона гривень з місцевого бюджету.

Закупівлі проводилися без використання електронної системи через умови воєнного стану. Опубліковані лише типові договори між Управлінням житлово-комунального господарства Краматорської міськради та фізичними особами-підприємцями. Про це повідомив сайт Вчасно.

ФОП Андрій Гуришкін, зареєстрований у Краматорську три роки тому, має виконати капітальний ремонт вартістю понад 896 тис. грн. У 2021 році він проводив ремонт стін і фасадів будинків по вулиці Конрада Гампера.

Решту чотири ремонти має виконати підприємниця Валентина Андрєєва, для якої це найбільше замовлення з дати реєстрації понад шість років тому.

Судячи із завантажених договорів, обидва підприємці мають один на двох номер мобільного телефону та електронну пошту, яку використовує краматорське приватне підприємство «Алатир», що вже кілька років не бере участі у держзакупівлях. «Алатир» – також одне з підприємств, яке займалося обслуговуванням житлового фонду Краматорська до передачі його «Ладісу».

Строк виконання ремонту — до 9 квітня 2023 року. Серед запланованих робіт — розбирання покриттів та пошкодженої кладки стін, мурування стін, улаштування їх покриття, штукатурення та інше.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: