22 березня 2023   15:45   217

iPhone 13 Pro: синонім якості

Люди завжди хочуть отримувати краще від життя і техніки, що їх оточує.

Саме тому яскравий дисплей камери з оптичним збільшенням, акумулятори з великою місткістю та покращений процесор не змогли залишитися непоміченими користувачами. Через це, навіть через роки після презентації, iPhone 13 Pro залишається популярним вибором у магазині техніки AppTown. У порівнянні зі своїм попередником він отримав кращу батарею і збільшену швидкість роботи, тому на нього варто звернути увагу під час пошуку заміни старому телефону.

iPhone 13 Pro: синонім якості

Технологічний прорив

iPhone 13 Pro став сенсацією, отримавши новий процесор A15 Bionic, що чудово доповнив двоядерний графічний чіп. Це зробило його одним із найпотужніших смартфонів, що до того ж виявився і швидшим завдяки більш чутливому екрану на 120 Гц.

Загальні плюси моделі:

  • Нові камери із 3-кратним оптичним збільшенням.
  • Подовжений час автономної роботи.
  • Екран на 120 Гц.
  • Найтриваліша підтримка ПЗ серед конкурентів.
Частота оновлення екрана важлива: цей показник робить звичайні дії, на кшталт скролінгу або інших рухів, більш плавними. І частота 120 вдвічі перевершує показники стандартної 13-тки, конкуруючи з флагманами Samsung.

При цьому модель зберігає за собою довгий час автономної роботи. Телефон у середньому витримує 42 години між перезаряджанням, при цьому екран працює на 6 годин довше, ніж інші телефони такого ж розміру.

Найкраща якість знімання

Смартфон має одразу 3 вдосконалені камери на 12 мегапікселів. Серед яких — основна, ширококутна та перший в iPhone об'єктив телефото з 3-кратим зумом. Кожна з них має кращі у своєму класі оптики серед смартфонів. Так основна та ультарширокі камери швидші та світлочутливіщі, якщо їх порівняти з попередніми моделями. Телеоб'єктив наближає ближче до подій, ніж попередні 2 кратні, роблячи кращі знімки навіть в екстра темному нічному режимі. Крім того, з'явився спеціальний режими макрофотографування, що знімає детальні фото навіть із відстані 2 сантиметрів від об'єкта. Покращення також отримали режими портрета та HDR.

Встановлені камери є найкращими серед телефонів, вони дозволяють робити неперевершені знімки навіть за поганого освітлення, опанувати макро.

Поєднуючись із довгим часом автономної роботи та високою продуктивністю, компанії Apple вдалося зібрати найкращий телефон відносно малих розмірів.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: