25 березня 2023   18:32   1291

На Закарпатті створили підприємство-дублер виробництва з Краматорська

На Закарпатті створили підприємство-дублер виробництва з Краматорська
Цього тижня народний депутат України Максим Єфімов разом з начальником Краматорської міської військової адміністрації Олександром Гончаренком побували на будівельному майданчику нового цеху підприємства «Фурлендер Віндтехнолоджі» з виробництва турбін та комплектуючих до вітрових електростанцій на Закарпатті.

Про це повідомляє сайт Краматорської міської ради.

Ці виробничі потужності частково релокували з Краматорська, інше виробництво залишається за попередньою адресою. Створили підприємство-дублер.

“Маємо думати про перспективу, рухатися далі та дбати про підтримку енергоекономічного фронту, де б ми не були”, наголошує Максим Єфімов.

На новій локації підприємство має повну підтримку на усіх рівнях. Керівництво компанії має амбітні плани: прагне не лише зберегти наявний потенціал, а й розвинути його. Новий цех стане частиною майбутнього індустріального парку. Тут матимуть роботу тисячі людей — як переміщені працівники, так і місцеві фахівці. Платформа стане потужною бюджетоутворюючою складовою регіону та відкриє нові можливості.

“Вірю, що після Перемоги цей новий закарпатський цех і краматорське підприємство стануть єдиним містком, що об’єднає нашу велику державу навколо відбудови і відновлення промислової та енергетичної незалежності України. Уже працюємо разом над цим”, – підкреслює Народний депутат.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: