27 березня 2023   10:53   569

Сирський перевірив позиції українських військових на Бахмутському напрямку

Сирський перевірив позиції українських військових на Бахмутському напрямку
Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський перевірив позиції українських захисників на Бахмутському напрямку.

Він вжив заходів, щоб покращити оборону міста.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Military Media Center.

Сирський оцінив обстановку та вжив заходів для вирішення проблемних питань, які перешкоджають бійцям ефективно виконувати бойові завдання. Крім того, генерал-полковник прийняв ряд рішень, щоб посилити можливості ЗСУ утримувати оборону та завдавати ворогу втрат.

Командувач Сухопутних військ зазначив, що зараз триває найбільш інтенсивна фаза боїв за Бахмут. Ситуація у місті складна, проте ворог втрачає техніку і живу силу.

Він пояснив, що оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю і ґрунтується на грамотному використанні захисних можливостей, зведених укріплень та обладнаних вогневих споруд.

"Мужність і героїзм наших воїнів, у поєднанні з умілим використанням зброї, застосуванням маневру силами та засобами, дозволили вести оборону міста понад всі граничні терміни та прогнози. Ми прораховуємо всі можливі варіанти розвитку подій, та будемо діяти адекватно до обстановки, що склалася", - заявив Сирський.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: