29 березня 2023   09:28   462

"Судний день": у Батумі потужний ураган, вітер зносить дахи і валить дерева

"Судний день": у Батумі потужний ураган, вітер зносить дахи і валить дерева
У курортному грузинському Батумі потужний ураган - вітер зносить дахи будинків, валить дерева, у низці районів міста пошкоджені лінії електропередачі, передає УНН із посиланням на Новини Грузія.

Деталі

За даними ЗМІ, найсильніший ураган у Батумі розпочався несподівано.

Вітер зносив дахи будинків, валив дерева, у низці районів міста пошкоджено лінії електропередачі. Штормове попередження до ранку - батумців без нагальної потреби закликають не виходити з дому.

Крім того, МВС Грузії підтвердило загибель однієї людини під час страшного урагану, який несподівано вибухнув на чорноморському узбережжі Грузії. У Кобулеті загинула людина, яка знаходилася в машині в момент, коли на неї звалилося дерево.

Служба з управління надзвичайними ситуаціями повідомляє про сотні дзвінків, які надходять на гарячу лінію з Батумі, Чакві та Кобулеті. У багатьох будинків знесені дахи, вибиті вікна. Ураган виривав дерева прямо з коренем.

Додамо

Telegram-канал Paper Kartuli зібрав реакції користувачів соцмереж на потужний ураган на чорноморському узбережжі Грузії.

«Сиджу такий будинок, сонце світить у вікно і раптом порив вітру, морок відразу і вже в повітрі літають будівельні матеріали та сміття. Жесть! Ще й електрика вимкнулася миттєво», – розповів у коментарях читач Paper Kartuli.

«У Батумі буря, в яку ми ледве не пішли гуляти. Нас ледь не віднесло в море за пару секунд вітром, що налетів, і ми повернулися додому», — написала користувач Eva Sollers writes.

«У Батумі Судний день, походу. Літають будівельні сітки, собаки та дахи, світла немає, у чатах роблять ставки чи встоїть Орбі. Хлопці, сидіть удома», — пише у твіттері «Бессонница».

Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: