30 березня 2023   12:55   746

Краматорська МВА два місяця не може оприлюднити результати громадського обговорення перейменування вулиць та провулків міста

Краматорська МВА два місяця не може оприлюднити результати громадського обговорення перейменування вулиць та провулків міста
Краматорська міська військова адміністрація вже два місяця не може оприлюднити результати громадського обговорення перейменування вулиць та провулків міста.

Про це пишуть в Центрі громадського контролю "Дій!-Краматорськ".

14 грудня 2022 року Краматорська військова адміністрація розмістила на сайті оголошення про початок громадського обговорення нових назв вулиць та провулків міста. На обговорення було винесено 303 назви, які, на думку міської влади, пов'язані з країною-окупантом чи радянським минулим.

Відповідно до умов обговорення, пропозиції щодо нових назв приймаються протягом 30 календарних днів з моменту оголошення про початок обговорення. А все громадське обговорення має тривати 2 місяця після оголошення.

Результати громадського обговорення мали бути оприлюдненні на офіційному сайті міської ради протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень). Тобто до закінчення січня.

Втім, ці результати не з'явилися там до цього часу. Принаймні вони відсутні у спеціалізованому розділі на сайті й пошук серед новин не дає результатів. Разом з тим співробітники міської ради у соціальних мережах стверджують, що спеціальна комісія (інформація про її створення та роботу також відсутня на сайті) вже закінчує свою діяльність й найближчим часом нові назви вулиць будуть затверджені розпорядженням голови військової адміністрації.
Східний Проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: