30 березня 2023   15:57   675

У Краматорську відбулась чергова нарада щодо стану справ у сфері ЖКГ

У Краматорську відбулась чергова нарада щодо стану справ у сфері ЖКГ
Ось уже 400 днів комунальники Краматорська продовжують працювати в умовах воєнного стану: оперативно ліквідовують наслідки ворожих ударів по цивільній інфраструктурі міста, реагують на аварійні виклики, займаються обслуговуванням мереж та комунікацій.

Про це повідомляє сайт Краматорської міської ради.

1 квітня 2023 року в Краматорську завершується опалювальний сезон. “Усі наші підприємства-теплопостачальники з гідністю пройшли цей сезон, не зважаючи на всі складнощі та виклики, які поставила перед нами війна. Дякую кожному і кожній, хто забезпечив стале теплопостачання цієї зими”, – наголосив Олександр Гончаренко.

Підприємства-перевізники повідомляють, що у зв’язку з продовженням тривалості світлового дня прийнято рішення вже з 1 квітня продовжити роботу громадського транспорту в Краматорську до 19:00, оновлені графіки будуть оприлюднені найближчим часом.

КП “Міськсвітло” повідомляє, що віднині світлофори у Краматорську працюватимуть з 6 години ранку до 21 години вечора. На окремих перехрестях з особливо інтенсивним рухом світлофори працюватимуть у режимі жовтого світла навіть під час комендантської години.

У Краматорську триває стерилізація безпритульних тварин, за останні два тижні було прооперовано 94 собаки та кішки.

Підприємства, надавачі комунальних послуг повідомляють, що рівень сплати за комунальні послуги — вкрай низький, та складає від 42 до 25 відсотків у лютому. Це може поставити під загрозу подальше функціонування підприємств, тож комунальники нагадують мешканцям міста, щоб ті, по можливості, сплачували за комунальні послуги.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: