3 квітня 2023   13:12   188

У Росії заявили про затримання підозрюваної у вбивстві воєнкору Татарського

У Росії заявили про затримання підозрюваної у вбивстві воєнкору Татарського
У понеділок, 3 квітня, Слідчий комітет РФ заявив про затримання підозрюваної у вбивстві російського пропагандиста Владлена Татарського, який загинув під час вибуху в кафе "Стріт-бар" в Санкт-Петербурзі у неділю, 2 квітня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Радио Свобода".

Так, Слідчий комітет Росії підтвердив затримання підозрюваної у причетності до вибуху в кафе у Санкт-Петербурзі 2 квітня.

"26-річній петербурженці Дар'ї Треповій загрожує до 25 років в'язниці за звинуваченням у вбивстві загальнонебезпечним способом", - пише видання.

Як уточняє російське РБК, за версією силовиків, нібито операцію з усунення Владлена Татарського "було підготовлено заздалегідь і ретельно сплановано", повідомило джерело РБК у МВС.

"У ній брали участь кілька людей, меду ними були розподілені ролі", - повідомило джерело в МВС.

На даний момент, як уточнюють пропагандисти, правоохоронці проводять оперативно-технічні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вибуху, а також з'ясовують способи отримання вибухівки.

Хто така Дар'я Трепова

Як пише російське видання The Moscow Post, Дар'я Трепова раніше затримувалася на несанкціонованих мітингах проти війни в Україні.

Її чоловік - член незареєстрованої в РФ Лібертаріанської партії, який давно проживає за кордоном, у Грузії.

"Там же була і Трепова, повернувшись до РФ, коли закінчилися гроші. А останнім часом нібито неабияк розбагатіла, винаймала хороше житло, ходила до фітнес-клубів і басейнів", - стверджується в статті.

Вбивство Татарського

У неділю, 2 квітня, в російському Санкт-Петербурзі стався вибух в одному з кафе. Згодом стало відомо, що внаслідок вибуху загинув російський пропагандист Владлен Татарський. Нібито вибухівку до закладу пронесла дівчина, вона подарувала її пропагандисту під виглядом статуетки.

Кафе, в якому підірвали роспропагандиста Владлена Татарського, знаходиться за 1,5 км від квартири глави Кремля Володимира Путіна. Їм керував колишній зять засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: