5 квітня 2023   12:59   522

Остап Ступка влаштував п'яну ДТП із постраждалими в центрі Києва - ЗМІ

Остап Ступка влаштував п'яну ДТП із постраждалими в центрі Києва - ЗМІ
У Києві сталася п'яна ДТП із постраждалими.

Винуватцем аварії, за інформацією ЗМІ, став відомий актор Остап Ступка.

Що відомо про дорожньо-транспортну пригоду - читайте у нашому матеріалі нижче, - пише РБК-Україна.

Що відомо про ДТП у центрі Києва

У Головному управлінні Національної поліції Києва повідомили, що ДТП сталася у Голосіївському районі Києва 4 квітня, приблизно о 23:15.

Слідчі з розслідування аварії столичного главку поліції встановили, що водій Range Rover виїхав на зустрічну смугу та в'їхав у припаркований транспортний засіб. Це сталося на вулиці Федорова.

Водій позашляховика, 1967 року народження, скоїв наїзд на легковик Mitsubishi, у якому знаходився чоловік, 1984 року народження.

Під час перевірки водія Range Rover на стан сп'яніння прилад драгер показав 1,62 проміле.

Порушника "копи" затримали на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а потерпілого госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчими поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

За кермом був Остап Ступка?

У низці українських ЗМІ з'явилася інформація, що за кермом позашляховика був народний артист України Остап Ступка.

Деякі інсайдери стверджують, що Ступка намагався "вирішити питання" з правоохоронцями, проте все одно поїхав до ізолятора.

Однак цю інформацію не доведено на 100%.

Зазначимо, що увечері 4 квітня Ступка разом з актором Михайлом Кукуюком брали участь у поетичних читаннях в одному з київських закладів, збираючи кошти на закупівлю хірургічних пластин для КП "Волинський обласний шпиталь ветеранів війни".

Не перша аварія за участю зіркової родини

Зазначимо, що члени зіркового сімейства Ступок вже не вперше потрапляють у ДТП.

Так, улітку 2014 року на вулиці Велика Житомирська іномарка Дмитра Ступки - сина Остапа Богдановича - зіткнулася із "Ладою". Тоді водія останньої забрали до лікарні із травмою руки.

Тоді пасажири "Лади" стверджували, що аварія сталася через неуважність Ступки-молодшого, який нібито не побачив у дзеркалі їхнього авто.

Сам Дмитро не заперечував і пояснював це тим, що його авто потрапило до так званої "мертвої зони".
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: