5 квітня 2023   19:08   1136

Розірвати всі юридичні договори з релігійною організацією Російська Православна Церква в Україні: у Краматорську з'явилась нова петиція

Розірвати всі юридичні договори з релігійною організацією Російська Православна Церква в Україні: у Краматорську з'явилась нова петиція
Розірвати всі юридичні договори, зокрема оренди землі та нерухомості, з релігійною організацією Російська Православна Церква в Україні, самоназваною "УПЦ Московського Патріархату".

Така петиція з’явилася сьогодні на сайті Місцевих петицій.

Ось так обгрунтував її появлення автор, мешканець Краматорська Олександр Ворсін:

"Ми, нижчепідписані, звертаємося до Вас з проханням підтримати нашу петицію про дострокове розірвання всіх юридичних договорів, зокрема на оренду землі та нерухомості, на території Краматорської громади, з релігійною організацією Російська Православна Церква в Україні, самоназваною "УПЦ Московського Патріархату".

Ми вважаємо, що діяльність РПЦ на території Краматорської громади порушує закони України та загрожує національній безпеці країни. Існування угод на оренду землі та нерухомості для РПЦ забезпечує їм можливість здійснювати свою діяльність, незважаючи на порушення законодавства та загрозу національній безпеці України.

Ми закликаємо місцеву владу прийняти рішучі заходи для розірвання всіх юридичних договорів на оренду землі та нерухомості для РПЦ на території Краматорської громади та припинення їх діяльності. Ми віримо, що ці заходи є необхідними для забезпечення національної безпеки та розвитку місцевої громади.

Також просимо Національну Поліцію України, Службу Безпеки України та інші правоохоронні органи України провести обшуки на території Краматорської громади в усіх приміщеннях РПЦ, та допитати всіх її представників, на предмет співпраці з Російською Федерацією та її представниками.

Долучайтесь до нашої петиції та допоможіть нам забезпечити безпеку та процвітання нашої громади."

Якщо ви згодні з наведеними аргументами, підписати петицію можна за посиланням.

До кінця збору підписів залишилось 30 днів.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: