6 квітня 2023   19:14   586

Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав благодійну допомогу

Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав благодійну допомогу
Донецький Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав благодійну допомогу від Міжнародної благодійної організації MedGlobal I LDS, а саме 1000 комплектів термобілизни.

"Отримані комплекти надані для їх використання безпосередньо медичними працівниками та водіями бригад екстреної медичної допомоги Центру при виконанні своїх професійних обов’язків і покращення умов праці в ці нелегкі часи для нашої країни і зокрема Донецького регіону в якому відбуваються найжорстокіші бойові дії з супротиву російській агресії.

​Будь-яка допомога та увага зі сторони міжнародних організацій та волонтерів в цей найскрутніший для України час, коли весь демократичний світ єднається у відчайдушній боротьбі з росією, свідчить про розуміння важливості нашої справи і щирого бажання найскорішого приближення нашої перемоги. Як би сильні ми не були, підтримка збільшує наші сили! Вона, як ковток свіжого повітря, коли навалюються труднощі і не дають дихати!

Тому, Керівництво та особисто кожен медичний працівник, водій Центру, висловлює слова щирої вдячності Міжнародній благодійній організації MedGlobal I LDS @medglobal, співзасновнику організації Zaher Sahloul за турботу і участь, підтримку та за ваші щирі і чуйні серця. За вашу допомогу, яка дає можливість нашим працівникам якісно виконувати професійні обов’язки по збереженню життя наших пацієнтів, які знаходяться в прифронтовій зоні", - подякували медики благодійникам.
Східний Проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: