6 квітня 2023   22:52   836

Краматорці, які постраждали від повені, можуть отримати фінансову допомогу з міського бюджету

Краматорці, які постраждали від повені, можуть отримати фінансову допомогу з міського бюджету
Відповідне розпорядження підписав начальник міської військової адміністрації Олександр Гончаренко, заяви можна подавати вже від завтра.

Про це інформує Краматорська міська рада

Мешканці нашої громади домогосподарства яких пошкоджені в наслідок підтоплення 04.04.2023 можуть отримати одноразову матеріальну допомогу. Розмір допомоги визначається комісією, та може становити від 5 до 50 тисяч гривень.

Для цього необхідно зібрати документи згідно з затвердженим порядком, ознайомитись із ним можна за посиланням — https://bit.ly/416xQq5.

Консультації щодо надання допомоги надають спеціалісти Управління праці та соціального захисту населення Краматорської міської ради, вул. Героїв Небесної Сотні, 23 або за номером телефону 093-234-30-22.

Нагадуємо, що для фіксації пошкоджень та складання відповідного акту ви можете звернутись до міського контакт центру за номером телефону 099-099-1505.

Додатково повідомляємо, що окрім фінансової допомоги з міського бюджету постраждалі отримуватимуть допомогу від міжнародних гуманітарних організацій, взаємодія із якими налагоджена міською та обласною військовими адміністраціями.

Ніхто не залишиться з бідою наодинці.
Ми разом все подолаємо!
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: