7 квітня 2023   14:14   474

Павло Кириленко обговорив з представниками Міжнародної організації з міграції забезпечення потреб жителів Донеччини

Павло Кириленко обговорив з представниками Міжнародної організації з міграції забезпечення потреб жителів Донеччини
Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко провів зустріч з представниками Міжнародної організації з міграції.

Інформує Донецька обласна державна адміністрація

На ній обговорили забезпечення потреб жителів Донеччини.

• Співпраця з МОМ триває вже давно — зокрема, великою мірою завдяки їхній підтримці нам вдалося успішно пройти зимовий період. Із настанням весни потреби змінюються, але не зникають, - зазначив очільник області. - На цьому тижні МОМ передала Донеччині 293 генератори, ще 51 буде доставлено найближчим часом. Значна частина з цих генераторів призначена для потреб водозабезпечення.

На зустрічі говорили про необхідність створення матеріального резерву у громадах для швидкого реагування на надзвичайні ситуації. Нещодавній приклад із підтопленням Краматорської громади показав, наскільки це важливе питання — Міжнародна організація з міграції допомагає нам і з ліквідацією наслідків цієї надзвичайної ситуації.

Також у МОМ мають намір допомогти будматеріалами для ремонту пошкоджених приватних будинків у відносно віддалених від фронту громадах Донеччини.

• Окрім допомоги тим, хто залишається в області, МОМ також дбає і про тих, хто виїхав. Зокрема, говорили про відновлення спроможностей оздоровчого центру "Смарагдове місто", який зараз працює на Хмельниччині, та Бахмутського психоневрологічного диспансеру, який працює на Полтавщині. Дякую Міжнародній організації з міграції за постійну увагу до проблем Донеччини! - наголосив Павло Кириленко.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: