10 квітня 2023   12:59   1234

У Краматорську пропонують розпочати похід проти російських попів - петиція

У Краматорську пропонують розпочати похід проти російських попів - петиція
Розпочати процес хочуть із розриву всіх юридичних договорів зокрема оренди землі та нерухомості.

Підтримати петицію можна за посиланням:
https://petition.e-dem.ua/kramatorsk/Petition/View/1424

На офіційному сайті звернень на адресу влади Краматорська зареєстрована та збирає підписи петиція під назвою "Розірвати всі юридичні договори, зокрема оренди землі та нерухомості, з релігійною організацією Російська Православна Церква в Україні, самоназваною "УПЦ Московського Патріархату".

"Звертаємося до Вас з проханням підтримати нашу петицію про дострокове розірвання всіх юридичних договорів, зокрема на оренду землі та нерухомості, на території Краматорської громади, з релігійною організацією Російська Православна Церква в Україні, самоназваною "УПЦ Московського Патріархату", - йдеться у петиції. - Ми вважаємо, що діяльність РПЦ на території Краматорської громади порушує закони України та загрожує національній безпеці країни. Існування угод на оренду землі та нерухомості для РПЦ забезпечує їм можливість здійснювати свою діяльність, незважаючи на порушення законодавства та загрозу національній безпеці України.

Ми закликаємо місцеву владу прийняти рішучі заходи для розірвання всіх юридичних договорів на оренду землі та нерухомості для РПЦ на території Краматорської громади та припинення їх діяльності. Ми віримо, що ці заходи є необхідними для забезпечення національної безпеки та розвитку місцевої громади.

Також просимо Національну Поліцію України, Службу Безпеки України та інші правоохоронні органи України провести обшуки на території Краматорської громади в усіх приміщеннях РПЦ, та допитати всіх її представників, на предмет співпраці з Російською Федерацією та її представниками".

Збір підписів під петицією триває досить активно: за 5 днів зібрано вже понад 80 підписів за необхідного мінімуму в 250 голосів.

Цікаво, що того ж дня, коли з'явилася петиція на адресу влади Краматорська, дві схожі за змістом звернення були опубліковані і в Києві. Одне вже зібрало потрібний мінімум голосів, друге поки що перебуває в роботі.

Дивіться карту переходів на сайті Духовного Фронту України.
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: