15 квітня 2023   11:52   345

Медведєва висміяв фейковий аккаунт: спецслужби "АНБ Польщі" в країні немає

Медведєва висміяв фейковий аккаунт: спецслужби "АНБ Польщі" в країні немає
Twitter-аккаунт "Агентства національної безпеки Польщі" з гумором відреагував на агресивний випад колишнього президента Росії Дмитра Медведєва на адресу цієї країни.

Пізніше уважний громадянин Польщі зазначив, що такого органу в його країні немає і що "АНБ Польщі" – це просто сатиричний акаунт.

Медведєв написав, що Польща як форпост НАТО у Європі "обов'язково зникне разом зі своїм дурним прем'єр-міністром".

На це "АНБ Польщі" відповіли: "Дорогий пане Медведєв. Будь ласка, не забувайте, що змішувати алкоголь із наркотиками вкрай небезпечно. Будь ласка, не зупиняйтесь".

Медведєва висміяв фейковий аккаунт: спецслужби

За кілька хвилин голова громадської організації Центр досліджень сучасного безпекового середовища Міхал Марек у коментарі під відповіддю "спецслужб" зазначив, що в Польщі немає установи під назвою Agencja Bezpieczeñstwa Narodowego – є Agencja Bezpieczeñstwa Wewnętrznego.

Попри синю галочку, яка раніше була ознакою верифікації в соцмережі, "АНБ Польщі" – фейковий акаунт. Марек зазначив, що, ймовірно, ця обставина та неуважність користувачів ввела в оману не лише ЗМІ, а й іноземних чиновників та політиків, зокрема українських.

"Завжди варто перевіряти інформацію та зберігати дистанцію/здоровий глузд під час збору інформації", – резюмував польський громадський діяч.
ЛІГА.net
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: