21 квітня 2023   09:16   425

Найпопулярніші страви паназійської кухні

Паназійська кухня – це збірне поняття, котре поєднує кулінарні традиції країн південно-східної Азії.

Напрацювання кухарів Японії, В’єтнаму, Китаю, Сінгапура та ін. переплелись та адаптувались під потреби мешканців Європи та США. Такі страви користуються популярністю за чудовий смак, прекрасні поживні властивості, велику кількість цікавих приправ і соусів, а також ефектний вигляд. Окрім того, паназійська кухня вирізняється різноманітністю. Тут є дуже багато страв, які справді заслуговують вашої уваги.

Суші та роли – універсальний перекус у будь-якій ситуації

Суші – це найпопулярніша страва паназійської кухні та одна з найпопулярніших страв у світі. Комбо з ніжного рису, екзотичних морепродуктів та пікантних соусів нікого не залишить байдужим. Є досить багато причин додати суші та роли в свій раціон:

• незрівнянний смак – в кожному шматочку поєднується одразу кілька відтінків, що гарантує незабутні гастрономічні враження;

• величезний асортимент – серед десятків різновидів (темпура, нігірі, сашимі, макі, Філадельфія) кожен знайде, чим можна перекусити;

• ефектний вигляд – сет суші стане гармонійним доповненням будь-якого столу;

• чудові поживні властивості – при відносно низькі калорійності в ролах дуже багато білків, омега-3 та ін.

А мережа ресторанів Sushi Master робить такі страви ще й максимально доступними. Ви можете замовити доставку суші в Борисполі як онлайн, так і за вказаним на сайті номером. Один дзвінок чи кілька кліків, і сет ролів уже на вашому столі!

Суп місо – гармонійне поєднання насиченого смаку та незвичайного аромату

Готується страва з ферментованої пасти з соєвих бобів. Саме вона й додає супу місо насиченості та густини. Також під час приготування використовують тофу, гриби шіїтаке, зелень та овочі. Опціонально в суп кладуть м'ясо чи морепродукти. Страва досить поживна, вона стане чудовим рішенням як для легкого сніданку, так і для ситного обіду.

ВОК-їжа: смачно, поживно та швидко

Так називають локшину або рис, приготовані в спеціальній глибокій сковороді. До гарніру додають овочі, куряче філе та морепродукти. Готується все лише кілька хвилин, при цьому олія практично не використовується. В результат добре зберігаються смак та користь інгредієнтів, а калорійність залишається на низькому рівні. ВОК-їжа подається з різноманітними соусами, які підкреслюють пікантність та чудовий смак страви.

Салат чука – джерело вітамінів на увесь день

Дуже корисна та смачна їжа, яка може стати як доповненням до основної страви, так і повноцінним перекусом. Салат чука радує своїм оригінальним смаком та багатим вмістом вітамінів. Він складається всього з трьох інгредієнтів:

• водорості хіяші вакаме;
• смажений кунжут;
• горіховий соус.

Таким чином, паназійська кухня справді багата чудовими стравами, які точно потрібно спробувати кожному. Тому не відкладайте на завтра те, чим хочеться перекусити сьогодні. Робіть замовлення просто зараз, і обід чи вечеря пройдуть незабутньо!
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: