21 квітня 2023   13:45   1238

Хто підпорядкував Краматорськ так званій «ДНР» у погодному застосунку?

Хто підпорядкував Краматорськ так званій «ДНР» у погодному застосунку?
Звичка планувати своє життя, орієнтуючись на погоду у нас - ще з прадідівських часів.

Ті й сіяли, і врожай збирали, примічаючи зміни у поведінці птахів, тварин чи навіть комах. Наприклад, бджоли не летять збирати нектар у поля чи сади, якщо попереду негода, адже «знають», що багато квітів перед дощами просто закриваються, ніби ховаючи свій пилок від намокання.

Існує й багато інших рослин-синоптиків та тварин-барометрів, з якими також пов’язані народні прикмети. І усі вони можуть підказати людині, чи брати з собою вранці парасольку або вивішувати білизну сушитись на вулицю, коли ластівки літають занадто низько над землею. Але прогрес йде і зараз мабуть тільки у сільській глибинці залишились «віщуни», які прогнозують погоду, обходячись без зведень славнозвісних «гідрометцентрів».

Ми - сучасні люди, життя яких зав’язано на інтернеті, дізнаємось про погоду на день, тиждень і навіть місяць та можемо її завчасно «подивитись» по годинах. І все б нічого – нормальна і корисна звичка, але є серйозне але.

Є віджет, застосунок, який започаткували у РФ, яка вже понад рік бомбить Україну, перетворюючи на суцільний попіл її ліси, сади й луки, вбиваючи людей і тварин. Зважаючи на обрану мову, користувачі бачать населені пункти своєї суверенної держави незаконно «підпорядкованими» самопроголошеній «ДНР». Причому, навіть ті, які під її тимчасовим так званим контролем не перебувають.

Хто підпорядкував Краматорськ так званій «ДНР» у погодному застосунку?

Хто підпорядкував Краматорськ так званій «ДНР» у погодному застосунку?

Виходить, що, офіційно заробляючи кошти в Україні, компанія порушує українське законодавство щодо територіальної цілісності держави та світове визнання її кордонів? Якщо це теж частина її «прогнозів» - то тут, як кажуть, «нє попали», ганебна помилочка вийшла, і виправляти її варто найскоріше. Хоча б заради іміджу.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: