11 травня 2023   13:14   1026

Майже п’ять мільйонів гривень хочуть витратити у Краматорську на приміщення, де капітальний ремонт робили три роки тому

Майже п’ять мільйонів гривень хочуть витратити у Краматорську на приміщення, де капітальний ремонт робили три роки тому
Кошти мають піти на приміщення для томографа у хірургічному відділенні

Краматорська міська лікарня № 3 оголосила тендер на пошук підрядника для облаштування приміщення у хірургічному відділенні по вулиці Олекси Тихого для встановлення комп'ютерного томографа. Про це повідомлення Дій-Краматорськ.

Загальна вартість робіт за тендером становить 4,86 мільйона гривень. Згідно тендерної документації за ці кошти будівельники мають підготувати приміщення, оновити системи теплопостачання, водопостачання та водовідведення, встановити системи вентиляції та кондиціювання, а також змонтувати електричні мережі та системи зв'язку, необхідні для встановлення діагностичного обладнання. Відповідно до умов тендеру всі роботи мають бути виконані не пізніше 3 грудня 2023 року.

Торги за цим аукціоном мають відбутися 17 травня.

Крім того, у січні 2023 року лікарня уклала договір, за яким сплатила 361 тисячу гривень для розробки проєкту цієї реконструкції.

Варто зазначити, що наразі у системі ProZorro відсутня інформація про закупівлю на території Донецької області обладнання для комп'ютерної томографії.

Нагадаємо також, що напочатку 2020 року вже було проведено капітальний ремонт хірургічного відділення, під час якого були реконструйовані всі приміщення, замінено інженерні мережі, змонтовано ліфт.
KramatorskPost
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: