11 травня 2023   19:47   970

Буде тимчасово припинена подача природного газу в розподільчу систему та раніше пущеним споживачам м. Лиман

Буде тимчасово припинена подача природного газу в розподільчу систему та раніше пущеним споживачам м. Лиман
У зв’язку з проведенням ремонтно-відновлювальних робіт на пошкоджених внаслідок бойових дій об’єктах системи газопостачання м. Лиман та пуску газу в розподільчі мережі міста та споживачам, виникли обставини, при яких не можливо безпечно в подальшому здійснювати дані роботи, а саме провести контрольне опресування відновлених газопроводів без відключення від газопостачання споживачів, яким вже було відновлено розподіл раніше.

Згідно з п/пунктом 8, пунктом 1, глави 7, розділу VI Кодексу газорозподільних систем, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) 30.09.2015 р. за № 2494, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 листопада 2015 р. за № 1379/27824 (далі – Кодекс ГРМ):

Оператор ГРМ в установленому законодавством порядку має право припинити/обмежити газопостачання (розподіл природного газу) на об’єкт споживача (у тому числі побутового споживача) з дотриманням ПБСГ та нормативних документів, що визначають порядок обмеження/припинення природного газу, у таких випадках:

- визнання в установленому порядку аварійним станом газорозподільної системи та/або ліквідація наслідків аварій, спричинених надзвичайними ситуаціями техногенного, природного або екологічного характеру, та проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

На підставі наведеного повідомляється, що 15.05.2023, починаючи з 8:00 АТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» буде тимчасово припинена подача природного газу в розподільчу систему та раніше пущеним споживачам м. Лиман.

Роботи по відновленню газопостачання м. Лиман орієнтовно планують розпочати 19.05.2023.
Новини Краматорська
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: