26 травня 2023   08:48   473

Рашисти зруйнували плотину Карлівського водосховища - під загрозою підтоплення опинилися селища Галицинівка, Желанне-1 та Желанне-2

Рашисти зруйнували плотину Карлівського водосховища - під загрозою підтоплення опинилися селища Галицинівка, Желанне-1 та Желанне-2
Рашисти зруйнували плотину Карлівського водосховища - під загрозою підтоплення опинилися селища Галицинівка, Желанне-1 та Желанне-2, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

Очільник області нагадав, що російська окупаційна армія з початку широкомасштабного вторгнення постійно обстрілювала Карлівку, наносячи удари саме по плотині, нехтуючи тим, що від цих дій постраждають передусім цивільні.

- До такого розвитку подій ми були готові, а тому оперативні та рятувальні служби Донеччини вже почали діяти за чітко визначеним алгоритмом, - наголосив Павло Кириленко. - Громади, які знаходяться у зоні ймовірного підтоплення, попереджені. За потреби буде розпочато евакуацію цивільного населення.

Проведено термінове засідання комісії ТБтаНС, створено штаб із подолання наслідків цієї надзвичайної ситуації.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: