31 травня 2023   19:40   719

У Краматорську продовжується програма по видачі слухових апаратів для осіб з інвалідністю

У Краматорську продовжується програма по видачі слухових апаратів для осіб з інвалідністю
Сьогодні у Краматорську вручили чергову партію слухових апаратів.

В минулому році програма по видачі слухових апаратів для дітей Краматорська була закрита у вересні місяці. Тобто, станом на вересень місяць минулого року дитяче населення завдяки підтримці Краматорської міської адміністрації було стовідсотково забезпечене слуховими апаратами. За вісім місяців з’явились приблизно 6 діточок, які потребують слухового протезування.

Військова адміністрація Краматорська продовжує піклуватись про людей з вадами слуху. Цього року відповідна програма передбачає видачу слухових апаратів для дорослих людей, які мають проблеми зі слухом, інвалідність та перебувають в черзі на отримання апарату.

В приміщенні однієї з лікарень Краматорська сьогодні відбулась видача чергової партії слухових апаратів для дорослого населення. Апарати були придбані за кошти місцевого бюджету. За словами лікаря-сурдолога та керівника «Центру слухової реабілітації» Олександра Мінаєва, сьогодні закрили потреби у апаратах за 2021, 2022 та частково за 2023 роки.

«Дані апарати служать 15 років і більше, якщо ними правильно користуватись»,- повідомив лікар-сурдолог Олександр Мінаєв.

Начальник Краматорської міської військової адміністрації Олександр Гончаренко публічно пообіцяв, що дана програма буде продовжуватись і в подальшому.
Новини Краматорська
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: