1 червня 2023   12:38   549

Випускники Краматорська мають змогу за рахунок місцевого бюджету навчатися у ДДМА

Випускники Краматорська мають змогу за рахунок місцевого бюджету навчатися у ДДМА
Сьогодні в Краматорську запрацювала нова програма підтримки учнів міста.

ЇЇ ініціатор - керівник Краматорської міської ВА Олександр Гончаренко.

Випускники Краматорська мають змогу вступити до ДДМА на пільгових умовах. І навчатися за рахунок місцевого бюджету. Про це у своєму привітанні з приводу закінчення навчального року повідомив секретар міської ради Ігор Сташкевич.

"Шановна наша Краматорська освітянська спільнота, хочу подякувати Вам за цей незламний рік, за те, що кожен на своєму місці тримає наш освітянський стрій. Кожній родині та дитині хочу міцно потиснути руку за те, що незалежно де Ви знаходитесь, Ви обираєте для навчання саме заклади Краматорська та разом з нами виховуєте та навчаєте майбутнє нашої України.

Бажаю Вам, щоб літні канікули були наповнені неймовірних пригод. Відпочивайте, заряджайтеся позитивною енергією та Першого вересня обов’язково сядете за свої парти разом з нашим вчителями.

Шановні випускники - для Вас за ініціативи Олександр Гончаренко з першого червня в Краматорську запрацює програма підтримки учнів міста, за якою Ви матимете змогу за рахунок місцевого бюджету отримати ступінь «Бакалавр» в Донбаська державна машинобудівна академія. Ми прагнемо, щоб випускники 2023 року, незважаючи ні на що, отримали освіту в рідному місті - в місті Успішних та допомагали в відбудові та розвитку рідного краю.

Зі святом наша дорога ОСВІТА! Слава Україні!".
Східний Проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: