2 червня 2023   12:47   823

8 років за ґратами присудили мешканці Краматорська, яка коригувала вогонь ворога "із незрозумілих причин"

8 років за ґратами присудили мешканці Краматорська, яка коригувала вогонь ворога "із незрозумілих причин"
Індустріальним районним судом Дніпра визнано винуватою у незаконній передачі інформації про розташування особового складу і військової техніки ЗСУ мешканку Краматорська.

Про це повідомляє «Судовий репортер».

У серпні минулого року обвинувачена в додатку Telegram від абонента з російським номером отримала повідомлення із запитом про її місце знаходження та з проханням повідомити розташування військових підрозділів у Краматорську. Як згодом жінка пояснювала в суді, вона погодилась із незрозумілих для себе причин.

Дані про розташування особового складу ЗСУ, військової техніки, складів боєприпасів і устаткування обвинувачена надіслала у вечірній час 10 березня і 14 березня 2023 року.

На мобільному телефоні затриманої виявлене листування. А саме, що вона надсилає скриншоти Google карти із поясненнями: «Смотри… штаб. Много офицеров приезжают к 10 утра», «Там цеха. Могут использовать как ремонтный или как склады. Всегда заезжают большие машины. Стоит охрана…», «Туб. диспаенер их располага. Видели как туда заезжают с флагами черепа или кости. Так что может поймете кто там», «Здесь всуки находятся», «Видела много техники», «Там есть техника», «Военные», «И склады бк». Вважається, що співрозмовником обвинуваченої була особа, повʼязана з РФ.

Суд призначив мешканці Краматорська 8 років тюремного покарання.
Технополис
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: