5 червня 2023   17:00   975

У Краматорську виявили наркопритон, де вживали Альфа-PVP

У Краматорську виявили наркопритон, де вживали Альфа-PVP
Дільничні поліцейські Краматорська виявили наркопритон у приватному секторі.

Місце для вживання заборонених речовин організував чоловік, що менше півроку тому повернувся з місць позбавлення волі. Після отримання інформації правоохоронці провели за місцем його мешкання обшук. Порушнику загрожує чергове позбавлення волі.

В ході роботи з населенням краматорські дільничні поліцейські отримали інформацію про діяльність наркопритону. Мешканці старої частини міста скаржились, що в одному з приватних будинків збираються антисоціальні елементи – любителі заборонених речовин. Звісно, таке «сусідство» викликало справедливі побоювання людей.

Співробітники превенції перевірили інформацію та встановили, що у домоволодінні мешкає чоловік, раніше судимий за крадіжки. З місць позбавлення волі він повернувся восени 2022 року, невдовзі став вживати заборонені речовини та запрошувати до себе наркозалежних друзів.

Після отримання ухвали суду поліцейські провели обшук. У цей момент у будинку знаходився 39-річний господар, а також ще два чоловіки та жінка. Вони вживали речовину Альфа-PVP. Слідчим було вилучено шприци із залишками речовини, які направились на експертизу.

Поліція Краматорська проводить досудове розслідування за ч. 1 ст. 317 Кримінального кодексу України «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Її санкція передбачає від 3 до 5 років позбавлення волі.
Технополис
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: