6 червня 2023   09:16   610

Волонтер-пожежник з Німеччини понад місяць пліч-о-пліч виконував завдання за призначенням з рятувальниками Донеччини

Волонтер-пожежник з Німеччини понад місяць пліч-о-пліч виконував завдання за призначенням з рятувальниками Донеччини
Нільс Таль хоче показати громадянам Німеччини як ворожі обстріли росії впливають на українців та які негативні наслідки вони несуть.

Понад місяць Нільс Таль, працівник пожежної служби міста Нюрнберг, що у Німеччині, знаходився на Донеччині та допомагав рятувальникам Костянтинівського та Добропільського гарнізонів, де потоваришував із багатьма нашими співробітниками.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Нільс приєднувався до роботи поряд зі своїми українськими колегами. Він залучався до ліквідації наслідків ворожих обстрілів, гасіння пожеж, розбору завалів, а також допомагав підвозити питну воду населенню Донецької області. Його участь у цій волонтерській місії на Донеччині відіграє важливу роль, адже Нільс хоче показати громадянам Німеччини як ворожі обстріли росії впливають на українців та які негативні наслідки вони несуть.

"Разом ми зробили видатний внесок у пом'якшення впливу обстрілів на цивільне населення та збереження їх засобів життєдіяльності, які вже близько року люди не забезпечені ними повною мірою через руйнування ключових об'єктів цивільної інфраструктури. Для мене було честю допомагати пліч-о-пліч з цими хоробрими пожежними, бути так тепло прийнятим ними і жити разом з ними" - зазначив Нільс Таль.

"Ми висловлюємо щиру вдячність Нільсу Талю, який долучився до небезпечних операцій у нашому регіоні. Це був чудовий обмін досвідом, який точно стане в нагоді під час виконання завдань за призначенням. Його волонтерська праця - свідчення непохитної волі та гуманності", - йдеться у повідомленні.
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: