8 червня 2023   14:08   590

У Краматорську будуть дезінфікувати контейнери для сміття

У Краматорську будуть дезінфікувати контейнери для сміття
У місцях збору побутових відходів розмножуються гризуни та шкідливі комахи, які, як відомо, є переносниками збудників інфекційних хвороб.

Аби запобігти цьому Комунальне автотранспортне підприємство 052810 міста Краматорська буде проводити дезінфекцію контейнерів для збирання твердих побутових відходів (ТПВ).

Заходи зі знезараження контейнерів виконуються за допомогою спеціального обладнання, встановленого на базі вантажного автомобіля. За короткий проміжок часу (один цикл — приблизно 6 хвилини) машина повністю обробляє розчином з хімічними речовинами контейнер як ззовні, так і зсередини, до процесу залучені дві особи - оператор та його помічник. Спецтранспорт слідує по маршруту за машинами, що спорожнюють контейнери, після чого виконує їх обробку.

Після обробки контейнерів на майданчику для збирання ТПВ відчувається стійкий запах хлору, дезінфекція дозволяє запобігти розмноженню багатьох видів комах, зокрема мух, які є переносниками збудників чималої кількості хвороб. Краматорськ став третім містом в Україні, що впроваджує системну санітарну обробку контейнерів для збирання твердих побутових відходів.
Технополис
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: