19 червня 2023   15:58   982

Сухий закон у Краматорську буде діяти до перемоги

Сухий закон у Краматорську буде діяти до перемоги
Чи залишиться в Донецькій області сухий закон, розповів Укрінформу начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Ініціатором сухого закону і, скажу навіть так, – протискувачем цього рішення був я. Це ж було прийнято не на законодавчому рівні, а моїми повноваженнями, на регіональному рівні, і закріплено командувачем оперативно-стратегічного угрупування військ «Хортиця». Звичайно, тим, хто хотів у такий лихий час, у складну годину заробляти на цьому, таке рішення не сподобалось. Але це моя тверда позиція, і я дякую за те, що мене чують і розуміють. Тут нема ніякого пафосу.

Не завжди я можу говорити про те, що бачу щодня, але ми розуміємо психоемоційний стан і цивільного населення, яке тут проживає, і військових. Коли я бачу кількість ДТП і смертей, не пов’язаних напряму з бойовими діями, і здебільшого причина цього є саме вживання алкогольних напоїв, а на фоні стресу йдуть і психічні розлади, - це величезне лихо... Тому стан сухого закону в області зберігається, на блокпостах встановлено жорсткий контроль. Це моя тверда позиція і я її змінювати до нашої перемоги не збираюсь", - сказав Павло Кириленко.
Технополис
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: