31 липня 2023   18:15   1426

Інформаційне повідомлення ТОВ «Управляюча компанія «ЛАДІС»

Інформаційне повідомлення ТОВ «Управляюча компанія «ЛАДІС»
ТОВ «Управляюча компанія «ЛАДІС» повідомляє про припинення надання послуги з управління багатоквартирними будинками за переліком, що додається.

Про це інформує Краматорська міська рада

Подробиці такого рішення читайте в інформаційному повідомленні, оприлюдненому на офіційній Facebook-сторінці компанії – https://bit.ly/3YdtEEy

"ШАНОВНІ СПІВВЛАСНИКИ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ!

На виконання положень чинного законодавства України, для багатоквартирних будинків, які розташовані на території Краматорської міської ради і які на той час самостійно не визначилися з формою управління, Виконавчим комітетом Краматорської міської ради в 2018 році було проведено конкурс на управителя. В результаті конкурсу було визначено переможцем та призначено управителем для 813 міських багатоповерхівок Товариство з обмеженою відповідальністю «Управляюча компанія «Ладіс» (рішення Виконавчого комітету Краматорської міської ради від 10.08.2018 року №551).

На підставі даного Рішення 15.08.2018 р. було укладено Договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком.

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, з 24 лютого 2022 року на території України було введено воєнний стан на підставі Указу Президента України від 24.02.2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-IX (зі змінами та доповненнями).

З березня 2022 року, у зв’язку з находженням території міста Краматорська поблизу зони, де ведуться активні бойові дії та де можливі бойові дії, почалася масова евакуація мешканців міста в більш безпечні регіони України.
У зв’язку з цим, за період з березня 2022 року по липень 2023 року рівень оплати мешканцями багатоквартирних будинків міста за послугу з управління знизився до критичного рівня 34 %.

Всі роботи по обслуговуванню будинків проводяться виключно за рахунок коштів, які надходять від сплати мешканцями за послугу з управління багатоквартирним будинком.

Інших джерел фінансування у підприємства немає.

Не дивлячись на обмежені можливості, нестачу професійних працівників, іноді відсутності умов безпечної діяльності працівників, ТОВ «УК «Ладіс» продовжувало постійно надавати необхідні послуги мешканцям будинків та здійснювало свої функції згідно з укладеними договорами. Наряду з цим, значно збільшився обсяг робіт у зв'язку з необхідними роботами з ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації. Після ворожих атак, в результаті яких виникають руйнування і пошкодження житлових будинків, ТОВ «УК «Ладіс» своїми силами та засобами здійснює у великому обсязі розбір завалів, відновлює можливість мешкання громадян в цих будинках, усуває пошкодження комунікаційних систем для забезпечення належних умов проживання і задоволення господарсько-побутових потреб мешканців пошкоджених будинків.

Але, щоб уникнути порушень умов договорів щодо виконання зобов'язань з боку управляючої компанії через складне фінансове становище підприємства, ми змушені з 01 вересня 2023 року припинити подальше надання послуги з управління для будинків за переліком, що додається.

ТОВ «УК «Ладіс» цінує кожного співвласника багатоквартирного будинку, але на підставі вищезазначеного, повідомляємо Вас про розірвання Договорів про надання послуги з управління багатоквартирним будинком з 01 вересня 2023 року.

Всі подальші дії ТОВ «УК «Ладіс», які пов’язані з припиненням Договорів про надання послуги з управління багатоквартирним будинком, будуть виконані з дотриманням відповідної процедури законодавчо встановлених вимог.

Але, починаючи з 01 вересня 2023 року до призначення управляючої компанії Вашого будинку або до обрання Вами форми управління будинком, ТОВ «УК «Ладіс» згодне продовжувати надавати послугу з управління будинком в звичному режимі, за умови фінансової можливості.

Для якісної підготовки до опалювального сезону 2023-2024 р.р. та безаварійного його проходження, переконливо просимо Вас своєчасно здійснювати оплату за послугу з управління багатоквартирним будинком. Проходження опалювального сезону залежить від рівня Вашої оплати.

З повагою, директор Дмитро ЛИТВИНОВ"
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.