29 листопада 2023   16:36   590

У Святогірську та Богатирі розпочали роботу два мобільні відділення Ощадбанку

У Святогірську та Богатирі розпочали роботу два мобільні відділення Ощадбанку
У Донецькій області діє 16 відділень філії, які є учасниками спільної мережі системно-важливих банків.

Ощадбанк поновлює роботу стаціонарних та мобільних відділень в Донецькій області, а особливо на деокупованих територіях області, що робить банківські послуги більш доступними для мешканців Донеччини.

На сьогодні вже банківські послуги надає 33 відділення в регіоні, з яких 2 мобільних – у місті Святогірськ та селищі Богатир Волноваського району, а також на Донеччині функціонують більше 90 банкоматів та більше 30 інформаційно-платіжних терміналів.

Про це під час онлайн-брифінгу повідомила начальник філії Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк» Ганна Прасол.

У Донецькій області діє 16 відділень філії, які є учасниками спільної мережі системно-важливих банків, яку запровадив Національний банк України. Це означає, що при надзвичайних обставинах, наприклад «блекауту», установа має можливість надавати повний банківський спектр послуг своїм клієнтам. Такі відділення обладнані генераторами, спеціальними каналами зв’язку, пунктами обігріву та питаної води.

За словами Ганни Прасол, кожен з клієнтів також має можливість обслуговуватися дистанційно. Це, у першу чергу, пов’язано з дією воєнного стану на території країни. Банк пропонує повний спектр онлайн-послуг як для фізичних, так і юридичних осіб. Фізичні особи можуть використовувати мобільний застосунок «Ощад 24», де кожен клієнт має змогу оформити картку, здійснити переказ, відкрити депозит, здійснити платіж, здійснити валютообмінну операцію тощо. На сьогодні клієнт має змогу безкоштовно здійснити валютообмін розміром 50 000 грн на місяць.

Для юридичних осіб та приватних підприємців також є мобільний застосунок «CorpLight», завдяки якому клієнт може здійснити переказ через хмарне підписання документів, може спілкуватися з менеджерами онлайн, здавати документи по зовнішньоекономічній діяльності, контролювати рахунок або створити виписку.

Зворотній зв’язок із клієнтами також забезпечують офіційні ресурси банку – гаряча лінія, веб-сайт, сторінки у соціальних мережах, а також клієнти мають можливість звернутися у будь-яке відділення банку.

Прес-служба Донецькій ОДА
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: