30 листопада 2023   09:48   608

"Персональний Миколай" для дітей ВПО: долучайтеся до благодійного проєкту

"Персональний Миколай" для дітей ВПО: долучайтеся до благодійного проєкту
Краматорці можуть доєднатися до благодійної ініціативи й стати “Персональними Миколаями” для дітей ВПО.

Волонтерська ініціатива rechi support вдруге поспіль запустила проєкт «Персональний Миколай» до дня Святого Миколая. Кожен охочий може взяти на себе роль Миколайчика та підготувати подарунок для дітей внутрішньо переміщених осіб (ВПО). rechi support — це волонтерська ініціатива, що створена у 2022 році після повномасштабного вторгнення та допомагає внутрішньо переміщеним особам почати життя з чистого аркуша.

"Цього року наш Святий Миколай готуватиме подарунки двічі, під подушку та під різдвяну ялинку. А це все через вашу чарівно-надзвичайну активність.

На першу магічну розсилку до дня Святого Миколая, 6 грудня, ми назбирали достатню кількість охочих подарувати дітям ВПО радість і втіху.

Тепер шукаємо наших небайдужих, завдяки яким вранці 25 грудня діти відшукають під ялинкою омріяні подарунки та смаколики.

Ми просимо вас підтримати сім'ї ВПО і подарувати дітям, які знаходяться не в рідному домі, відчуття свята. Тому що дитинство одне і війна не має права його забрати", - повідомляють організатори.

У батьків сьогодні задача вижити в нових умовах, і в першу чергу нагодувати та одягнути своїх дітей. Вже другий рік поспіль у багатьох родин подарунки, на жаль, не можуть бути в пріоритеті.

Щоб приєднатися до ініціативи, потрібно заповнити анкету й обрати вид допомоги:

Анкета:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6M1pLKzyKo9SzAxCml_tZ6MpQJtnrr8sYjQqh8zajKUwJ_w/viewform

1. Стати персональним святим Миколаєм (купити подарунок для дитини ВПО за запитом).

2. Поділитися речами й іграшками своєї дитини (речі мають бути в гарному стані та без дефектів).

3. Зробити донат на підтримку сімей ВПО (частина коштів буде спрямована на закупівлю подарунків дітям, решта – на речі першої потреби).

Як це працює?

Батьки, які є верифікованими у базі rechi support, надсилають волонтерам ініціативи інформацію про побажання і мрії своїх дітей. Далі волонтери передають ці запити персонально кожному, хто заповнив анкету для участі у проєкті. Учасники готують подарунок конкретній дитині та відправляють.

Серед запитів цього року: конструктори, книжки, пазли, ляльки, музичні інструменти, машинки, набори бісеру, прикраси, настільні ігри й інше.
Східний Проект
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: