8 грудня 2023   08:45   325

Рятувальники показали фото наслідків нічного ракетного удару по Харкову

Рятувальники показали фото наслідків нічного ракетного удару по Харкову
Рятувальники ліквідували наслідки нічної атаки ворога по Харкову.

У місті пошкоджені житлові будівлі та автомобілі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

За даними прес-служби, близько 3-ї години ночі російські війська завдали масованого ракетного удару по місту. Внаслідок обстрілів одна людина поранена, пошкоджені житлові будівлі, 26 приватних автомобілів.

"Також виникла пожежа у одному із гаражів. Загорання ліквідовано", - йдеться в повідомленні.

Нічний удар 8 грудня

Як повідомляло РБК-Україна, в ніч на 8 грудня у Харкові пролунало кілька гучних вибухів. Незабаром після першого вибуху у регіоні оголосили повітряну тривогу.

Повідомляється, що російські війська завдали 6 ударів по Харкову. Зафіксовано попадання у Холодногірському та Шевченківському районах міста.

Внаслідок обстрілу росіянами Харкова поранення отримала 36-річна жінка. Медичну допомогу їй надано на місці. Ще одного пораненого - 25-річного чоловіка з вибуховими травмами госпіталізовано до лікарні. Його стан здоров'я задовільний.

Крім того, під ранок 8 грудня в Україні оголошено масштабну повітряну тривогу. Повітряні сили попередили про запуск крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. У Києві та Київській області було чути вибухи. Повідомляється про роботу систем ППО. Востаннє Росія запускала ракети із бомбардувальників 20 вересня.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: