8 грудня 2023   13:13   543

На Донеччині генераторами забезпечені 315 об’єктів критичної інфраструктури – ОВА

На Донеччині генераторами забезпечені 315 об’єктів критичної інфраструктури – ОВА
Екстрені служби регіону готові до реагування на надзвичайні ситуації.

Про це повідомила Донецька обласна військова адміністрація.

Зазначено, що сьогодні, 7 грудня, на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки (ТЕБ) та надзвичайних ситуацій (НС) обговорили готовність екстрених служб області до реагування на виклики і можливі ворожі загрози.

«Екстрені служби Донеччини готові до реагування на надзвичайні ситуації… На підприємствах ЖКГ готова до роботи 161 ремонтна бригада. Генераторами різної потужності забезпечені 315 об’єктів критичної інфраструктури – це допоможе пом’якшити наслідки імовірних атак», - заявили в ОВА.

Там підкреслили, що питання забезпечення постачання електрики, води і газу до населення сьогодні постійно знаходиться на контролі влади області.

Також на засіданні обговорили питання забезпечення сталої роботи автодоріг у регіоні.

«Донецька область має тяжкий досвід 2013 року, коли через сильні замети Маріуполь та околиці півтора тижні фактично були заблоковані – зараз не маємо права повторення такої ситуації, тож забезпечуємо профільні служби всіма необхідними ресурсами», - наголосив в. о. голови Донецької ОВА Ігор Мороз.

За його словами, сьогодні на дорогах області задіяно 18 одиниць спеціалізованої техніки, заготовано 2537 тонн піщано-соляної суміші, 5 тонн бензину і 7,9 тонн дизельного палива.
ОбщеЖитие
Додати коментар

Якщо ви хочете залишити коментар, прохання авторизуватися або зареєструватися.

Останні новини: