16 січня 2024   14:24   812

На Донеччині триває набір до кадрового резерву працівників державної служби

На Донеччині триває набір до кадрового резерву  працівників державної служби
Донецька обласна служба зайнятості запрошує долучитися до кадрового резерву працівників державної служби.

Ініціатива створена для оперативного забезпечення кадрами органів місцевого самоврядування Донецької області. В першу чергу, проєкт орієнтований на внутрішньо переміщених осіб, які мають бажання повернутися додому і бути корисними регіону.

Наразі до кадрового резерву подали анкети майже 200 громадян. Фахівці обласного центру зайнятості здійснюють індивідуальне супроводження кандидатів, надають консультації та практичну допомогу у створенні резюме, організації співбесід тощо.

Долучитися до резерву можуть як працюючі службовці, так і кандидати без досвіду роботи в державній службі. Серед головних вимог до претендентів — готовність до роботи на постраждалих територіях, володіння відповідними професійними та управлінськими навичками та компетенціями.

Завдяки резерву були укомплектовані вакантні посади в установи деокупованої Лиманської територіальної громади та у Сартанській ВЦА Маріупольського району, яка працює на підконтрольній території України.

Охочим приєднатися до кадрового резерву потрібно лише заповнити анкету за посиланням: https://t1p.de/6t9vi.

Виникли питання? Звертайтеся до консультантів call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за телефоном 0-800-33-61-67.
Kramatorsk.INFO
Додати коментар

Можливість коментування матеріалів на сайті тимчасово відключена.

Останні новини: